lunes, 4 de junio de 2007

Torneig de la Pastoreta de Reus (2/5/07-3/5/07)


Durant els dies 2 i 3 de juny es va celebrar en la Pastoreta a reus un torneig de pre-benjamíns on participava el pre-benjamí "Gladiadors".

El nostre equip li va tocar el grup D juntament amb el Torreforta i el Sant Salvador. El primer partit que es va disputar a les 11.15 va enfrentar el Cusa la Granja amb el Torreforta. EL partit va acabar amb un 0-2 a favor del Cusa. El partit va estar una mica trabat però la calitat dels jugadors d'atac del Cusa (Juan[2], Lucas i en menor part David) i l'eficàcia en defensa (gran partit de Roger,Carlos i Geroni) va permetre controlar el partit en tot moment e imposar-nos en el marcador. Així que a les aproximadament a les 12 del matí el Cusa tenia 3 punts, i Torreforta i San Salvador 0 punts.

El segon partit corresponent a aquest grup va enforntar el Torreforta amb el Sant Salvador i que va acabar amb un trist empat a 0 cosa que feia que el Sant Salvador sumès el primer punt al igual que el Torreforta però a falta d'un partit possava al Torreforta al borde de la eliminació.

A les 5 de la tarda es va disputar l'últim partit del grup D, Cusa vs San Salvador. El partit va acabar amb un empat a 1 remalcant la gran actuació de Lucas[1],Juan i Roger. Un partit intens i bònic de veure on es va avansar primer el San Salvador però cap al final de partit el Lucas va empatar el partit i va acabar en empat. Aquest empat va permetre passar al San salvador com a segonde grup amb dos punts i al pre-benjamí "Gladiadors" com a primer de grup amb 4 putns de sis possible.

Aquestos resultats i aquesta classificació per anar a quarts va trencar el malfari d'aquest torneig sobre els pre-benjamins del cusa durant dos anys que sempre quedaven un dels últims classificats.

A les set de la tarda aproximadament es disputaven els quarts on el nostre equip s'enfrontava al Salou. El partit va comensar amb un gol als 2 minuts del Salou que possava al Cusa entre la espassa i la paret. Però el nostre equip va reaccionar com uns campions que va permetre empatar el partit i més endavant guanyar-lo. Va ser un partit molt trabat, intens amb moltes faltes però sobretot amb molta emoció. En la segona part el Cusa va marcar dos gols casi seguits que va fer que guanyes el partit i és classifiques per a semifinals amb un 3-1 que reflecteia la gran superioritat del nostre equip. En aquest partit s'ha de tornar a destavar una vegada més l'actuació de jugadors com Juan,Lucas i Carlos.

Diumenge dia 3 de juny a les 12.20 es disputaven les semifinals del torneig. La primera semifinal la van disputar la pastoreta i el vilaseca on va guanyar el vilaseca per 2-0 i es van classificar per la gran final. La segona semifinal la van enfrontar el Cusa i el Vidal i Barraquer. El cusa tenia més calitat que el rival però el Vidal i Barraquer és un equip amb jugadors bastant grandets fisicament i molt lluitadors cosa que va fer que el partit no tingués molta circulació de pilota però si una gran intensitat i bastant calent per faltes e interrupcions. Es van avançar l'equip contrari amb un gol de mala sort però un altre cop el Cusa va treure el seu orgull i la seva força per tal de intentar una nova remontada. I semblava que anès a pasar ja que només començar la segona part el Cusa igualava el partit mitjançant el Lucas i partir d'aquí va ser un partit no apte per gent amb dolències al cor. Oportunitats a més no poder i molt clares per part dels dos equips i amb una gran actuació dels dos porters sobretot el nostre, el Sr.Niko un altre cop es va fer un festival de parar. Però en aquest partit no vam tenir molta efectivitat i això ens va condenar a anar a disputar el pase a la final a la tanda de penaltis on es llansarien 5 penaltis per equips. Tothom ja sap que la tanda de penaltis és una loteria i ningú sap segur qui guanyarà encara que tingui els millors llançadors i als millors porters. I això és el que va passar, el Vidal i Barraquer va tenir la sort que a naltros ens va faltar i ens van guanyar i d'aquesta manera privant-nos de la gran final, la final somiada per tots els jugadors. I al final del torneig, el pre-benjamí "Gladiadors" va quedar classificat en tercera posició que queda poc pel gran equip que tenim i per la gran qualitat que tenen els nostres jugadors.

JO, XAVIER VULL AFIRMAR DESDE AQUÍ QUE ESTIC TOTALMENT ORGULLOS D'AQUEST EQUIP I MOLT FELIÇ I CONTENT. LA LLUITA I L'ENTREGA QUE VAN DONAR TOTS ELS JUGADORS VA SER IMPRESIONANT, MAI VAN DONAR UN PARTIT PER PERDUT I AIXÒ VA SER EL QUE VA PERMETRE ARRIBAR TANT A DALT,NOMÉS LA MALA SORT ENS VA APARTAR DE LA GRAN FINAL!!TAMBÉ VULL FELICITATAR AL SEU ENTRENADOR (MIKI) QUE GRÀCIES A LA SEVA MORAL I GANES DE GUNAYAR TRANSESSA EN FORMA DE CRITS I ÀNIMS I EN LES SEVES DECISIONS ALS JUGADORS VA PERMETRE QUE ELS JUGADORS ENCARA JUGUESIN MILLOR.

TANTA PARAFERNALIA I NO S'ENTEN RES!!JEJEJEJE. NOMÉS VULL FELICTAR ALS JUGADORS PEL GRAN TORNEIG REALITZAT A BASE D'ESFORÇ, CARACTER I SACRIFICI. TAMBÉ VULL FELICITAR ALS PARES( LA NOSTRA GRAN AFICIÓ) PELS ÀNIMS QUE ENS DONAVEN DURANT TOTS ELS PARTITS I LA SEVA CONFIANÇA CEGA EN EL NOSTRE EQUIP. I PER ÚLTIM FELICITAR AL ENTRENADOR QUE GRÀCIES AL SEU TREBALL A PERMÈS ARRIBAR ON S'HA ARRIBAT.

Si tornem algun dia a aquest torneig aquell el guanyarem!!!!!!!

FELICITATS, MOLTES FELICITATS PERQUÈ PER MÍ SOU AUTÈNTICS CAMPIONS!!!!

salutacions de part de Xavier.

1 comentario:

Prebenjamins dijo...

Com a mare d'un dels participants dels torneig, i crec que puc parlar de part de tots els pares que van ser al torneig de la pastoreta, agraïm el suport que vas donar als nens ja que sense tenir cap obligació els vas fer costat fins al final.

Gràcies Xavi!! i també gràcies al Miqui, crec que els nens tenen molta sort de tenir aquest parell d'entrenadors.
I feliciatats també a tots els nens que realment s'hi van esforçar i hi van posar moltes ganes.

Salutacions.

Núria.

P.D: Ja falta menys per la gran costellada!!!!! Jejeje.