jueves, 31 de mayo de 2007

LLiga de prebenjamins del consell comarcal finalitzada

Des d'aquí volem informar que les lligues del consell del Tarragonès de futbol 7 de la categoria pre-benjamí han finalitzat.
Els nostres dos equips han realitzat una sensacional campanya i donant una bona imatge. Els pre-benjamins "Gladiadors" han sigut merescudament campions de la lliga del seu grup, on han guanyat tots els partits menys un i demostrant la qualitat que tenen tots els seus jugadors. D'aquí vull resaltar el gran nivell exibit per quatre grans jugadors que tenen, Roger i Carlos grans dominadors de la defensa de l'equip, Juan i Lucas que són el caracter i l'alma de l'equip i màxims golejadors de la lliga. També vull resaltar la gran progressió del David Coso. Tot aquestos per mí han sigut els millors jugadors de la lliga. Des d'aquí, jo, xavier vull felicitar-los per la gran temporada que han fet.

El pre-benjamí "Romans" han realitzat una gran temporada on han jugat molt bé i han demostrat el gran futbol que porten tots ells en les seves botes. Aquest equip ha acabat en quarta posició per darrera del Torreforta, Valls i Nastic muralles. Vull resultar la gran actuacuó en la majoria de partits de l'Albert, Alejandro i sobretot del Niko, considerats els millors jugadors de la lliga. Des d'aquí també els vull felicitar pel gran esforç que han realitzat.

Ara per acabar de arrodonir la temporada, s'intentarà guanyar, queda entre els primers o dona una molt bona imatge ens els tornegos que hi particparan els dos pre-benjamins. Des d'aquí vull desitjar-los molta sort i donar-lis ànims!!!!

Salutacions,Xavier