lunes, 4 de junio de 2007

Torneig de Roda de Bara (3/06/07)

Ahir diumenge dia 3 de juny el pre-benjamí "Romans" va disputar a Roda de Bara un torneig. El torneig costava de quatre equips:Salle de Tarragona, Santes Creus, Roda de Bara i Cusa la Granja. Els primers partits van ser:
  • Cusa la Granja vs Santes Creus. (semifinal 1)
  • Salle de Tarragona vs Roda de Bara. (semifinal 2)

Aquests partits ja eren les semifinals i qui guanyes es classificava directament per la final del torneig. En la segona semifinal el guanyador va ser l'equip local, el que celebrava el torneig, el Roda de Bara. Aquest partit va ser d'un sol color i un únic dominador.

En canvi el la semifinal 1 va ser totalment diferent, un partit sense dominador i ple d'emocions. Es va abansar en el marcador el Cusa quan només s'havien jugat deu minuts dels trenta que dura el partit. A partir d'aquí va ser un atac i gol per part del Santes Creus i el Cusa tancat al seu camp i sortint a les contres. Quan només quedaven 30 segons per acabar el partit una desició arbitral va perjudicar totalment al nostre equip provocant que el Santes Creus iguales el marcador. A continuació es va passar a la tanda de penaltis on el Cusa la Granja va marcar el primer i el tercer penalti i va fallar el segon i en canvi el Santes Creus va fallar dos penaltis provocant el pas a la final del Cusa la Granja.

La final es va celebrar 5 minuts desprès d'acabar els partits i la van disputar: Roda de Bara vs Cusa la Granja. El partit va ser molt tranquil amb un cla domini del nostre equip que va provocar que el partit acabés amb un 0-3 a favors de Cusa la Granja.

D'aquesta manera el pre-benjamí "Romans" es va proclamar campío del torneig!!!!!!

D'aquí vull resaltar la gran acutació del nostre porter el Sr. Niko que gràcies a ell va ser possible arribar a la final i de guanyar-la, gràcies a les seves grans actuacions. També aprofito i vull felicitar la gran entrega i el gran sacrifici realitzat pels nostres jugadors durant tots els partits i que també va ser possible gràcies a l'ajuda moral que ens donaven els nostres seguidors( els pares)!!!

FELICTATS CAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOLTES FELICITATS!!!!!!