jueves, 22 de noviembre de 2007

Ja ha comensat la lliga!!!!!

Bones a tothom, estic aqui per informar-vos que la lliga de prebenjamins i benjamins ja ha comensat, exactament fa dues setmanes. L'inici ha comensat diferent per cada equip però això només és l'inici encara queda bastanta lliga!!Comensem a fer el repas als resultats, comensant pels prebenjamins "Gladiadors". Aquest equip dirigit pel senyor Enrique porta dues victories de dues possibles, la primera 8-5 sobre el Sant Salvador al camp del Sant Salvador i la segona victoria 3-1 sobre el Torredembarra!
Els prebenjamins "Romans" dirigits pel Sr. Miki ha aconseguit una victoria i una derrota, la derrota en l'ultim partit va ser per 8-2 al camp del Torredembarra!!!
Els benjamins "Vikingos" dirigits per Sr.Xavier de moment porta dues derrotes, la primera al camp del vilaseca A per 11-0 i la segona a casa contra la pobla de mafumet A per 3-4!Aquest entrenador només demana paciència que el temps dirà!!
Per últim, els benjamins "spiderman" dirigits per Sr. Ramon porta dues victories de dos possibles, la primera per 3-2 contra el vilaseca B i 6-0 contra la pobla de mafumet B.

Moltés gràcies a tots els crios per la seva assistència als partits i sobretot felicitar-los per seu esforç durant els entrenos i partits!

Ens veiem, anirem informant!!!Salutacions dels entrenadors