jueves, 5 de abril de 2007

El dia de l'amistat,(31/4/07)

Durant aquest dia al camp municipal de la granja és va duu a terme la realització d'una serie de partits de diverses categories enfront d'un club de fora de Catalunya. Aquest club s'anomenava "Nova Cartagena".
A partir de les 11h del matí es va duu a terme un triangular entre els dos pre-benjamins del CUSA i el pre-benjamí de "NOVA CARTAGENA".
En el primer partit es van enfrontar CUSA "Gladiadors" contra el "NOVA CARTAGENA" amb un resoltat favorable als de casa,4-1; no hi va ver color en aquest partit on els locals van arrasar contundentment i en tots els aspectes al equip visitant.ELs gols els van marcar: Juan,Lucas i Jaime per partida doble, per l'equip local.
En el segon partit es van enfrontar CUSA "Romans" contra el "NOVA VARTAGENA" amb un resultat bastant ajustat però a favor de l'equip,2-1;un partit bastant igualat encara que el gol que va encaixar l'equip local va ser un despiste defensiu i en atac van estar negats cara al gol ja que van desaprofitar moltes oportunitats.ELs gols els van marcar:Alejandor i Albert per part de l'equip local.
El tercer partit i últim del triangular s'enfrontaven els dos equips de casa, el CUSA"Gladiadors" amb el CUSA "Romans". Un partit igualadisim fins els ultims instants on es van acabar impossant per 0-2 el CUSA "Romans" amb gols de Sergi i Albert. Un partit igualat e intens per part dels dos equips pero majoritariament del temps el partit va estar controlat per part dels "Romans" que van tindre moltes més oportunitats de gols que els altres, van tindre mes control de la pilota i van estar una mica millor situats en el camp que l'equip rival. Encara així el CUSA "Gladiadors" va tenir les seves oportunitats que no va poder aprofitar i no va poder girar el marcador ni el rumb del partit.
Però com els dos entrenadors diem, en aquest triangular no hi ha ni guanyador ni perdedor,és a dir, TOTHOM GUANYA NINGÚ PERD. Aquest triangular era amistos no hi havia copes ni medalles ni premis individuals ni de grup sino un esmorzar per tots els prebenjamins despres del triangular. Va servir més d'entreno que de partit oficial, ens va servir per averiguar el que fem malament durants els partits i lo que es pot arreglar i més conceptes sobre la tàctica etc.......
Fins aquí el cometari dels patits!!!
Realitzats per Xavier i Miki.