miércoles, 26 de septiembre de 2007

Inici de la Temporada 2007-2008

Hola de nou per a tots aquells que em coneixen i benvinguts per aquells que són nous en aquest club. Sóc un dels quatre entrenadors dels equips més petits de l'escola de futbol i em dic Xavier. D'aquí no res es començara la temporada 2007-2008, una nova temporada on podrem tornar a disfrutar de la pràctica del futbol i que els vostres fills disfrutin el màxim possible i sobretot que apreguin pels que són nou o que millorin pels més antics la pràctica d'aquest esport. Durant el transcurs d'aquesta temporada en aquest forum s'aniran publicant diferents tipus de noticies, com resultats i comentaris dels partits jugats pels quatre equips involucrats, es possaran les classificacions etc.
Els pares si demanen el permís al programador i el mediador del blog podràn deixar els seus comentaris i els seus punts de vista sempre i quan siguin amb respecte.

Una cosa més, vull desitjar tota la sort del món als jugadors dels diversos equips i que estan aquí per apendre, millorar i sobretot per divertir-se fent la pràctica d'aquest esport.

Atentament Xavier.

No hay comentarios: