sábado, 7 de abril de 2007

Integrants del Pre-Benjamí "Gladiadors"

A continuació és mostren els integrants de la plantilla del pre-benjamí "GLADIADORS". Aquest equip està integrat per 11 jugadors d'alta qualitat i de molt bons nois!!
Porter:Cristian
Defenses:Roger,Geroni,Daniel,Isaac,Jesús, Albert Reina
Mitjcampistes:Lucas,Carlos,David,Jaime
Delanters:Juan
Aquest equip juga amb 3-2-1, i tenint en compte el rival i les seves característiques aquest sistema pot varuiar. És un equip on reina el "bon rotllo" i on tots els jugadors es coneixen a la perfecció. És un equip compacte i que desplega un bon joc a l'hora de atacar com demostre els seus resultats durant el transcurs de la lliga sent un dels equips més golejadors de totes les lligues de pre-benjamis de la fase comarcal. És un equip que sap sobrepossar-se a moments dolents i ser capaços de girar un marcador adverç. Quan no tenen la pilota es transforma un equip lluitador que no dóna cap pilota per perduda i que nomès li faltar per ser el millor equip no perdre la concentració durant els partits, ja que això els hi provoca situacions adverses que despres tenen que arreglar-les a tota pressa!.


Comentari realitzat per Xavier.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ya que pones la clasificación de los ROMANOS , también se puede poner la de los GLADIADORES, que me parece que son líderes indiscutibles en su grupo, de todas maneras me parece muy interesante el poder opinar sobre la materia, espero opinar más a menudo. Un saludo

Prebenjamins dijo...

Jesus la vostra classificació no hi és perquè el vostre entrenador Miki és un gandul i encara no m'ho ha passat perquè la pengi!!Et prometo que tant aviat quan pugui la col·locaré!!!!!!
atentament Xavier